Xenon Observer

Transfer rapid de fisiere mari.

Cum putem trimite fisiere mari de pana la 2G prietenilor, fara ca acestia sa fie obligatoriu online. Mereu cand vine vorba de transferul fisierelor, mai ales daca acestea sunt mari, ne lovim ba de limita de upload, ba de viteza mica de transfer si asa mai departe. Solutii de a trimite fisiere mari sunt multe dar poate nu toata lumea vrea / stie / are chef sa-si instaleze un server FTP doar pentru a face un transfer de fisiere din cand in cand.
Poate pur si simplu avem de a face cu persoana catre care vrem sa trimitem fisierul, doar o singura data in viata si nu dorim sa ii dam id-ul de messenger sau sa avem vreo legatura cu acesta. Cum probabil stiti, nici trimiterea fisierelor prin email nu este o idee buna avand in vedere ca Yahoo si Gmail au o limita de cativa MB pe mail-ul trimis sau instabilitate in timpul transferului.
Ne vom folosi de un serviciu online ce ne permite sa transferam fisiere de pana la 2GB, fara sa fie necesara crearea unui cont. Pur si simplu accesam serviciul, alegem fisierul pe care vrem sa il trimitem, introducem mail-ul catre cel care dorim sa trimitem fisierul, introducem si mail-ul nostru daca dorim, si putem adauga chiar si o nota/mesaj fisierului trimis. Dupa ce am completat toate campurile, dam click pe OK si asteptam ca fisierul sa fie urcat si mai apoi trimis. Acesta se urca foarte rapid pe serverele acestora insa durata poate varia in functie de viteza voastra la internet si de marimea fisierului trimis. Fisierele sunt tinute pe serverele acestora 2 saptamani timp pe care cel catre care trimitem fisierul il va avea la dispozitie pentru a descarca fisierul.

we transfer

Advertisements

November 27, 2011 - Posted by | network

3 Comments »

 1. Pe http://www.Fastupload.ro poti trimite fisiere de 2 Gb cate vrei, nelimitat iar daca ai user le poti stoca pana in 10Gb o luna intreaga.
  Si pe http://www.Fastupload.ro este totul gratuit, nu cer bani ca ceilalti!
  Avantajul cel mai mare este ca viteza de upload si download este de 10 ori mai mare comparativ cu oricare altul, au peering 10Gbps cu toti ISP mari din Romania!
  Mailurile ajung imediat si nu trebuie sa platiti nimic!
  Plus ca merge sa vezi si filme sa asculti muzica direct!

  Comment by mildanmd | January 5, 2012 | Reply

 2. Eu folosesc Fastupload.ro si sunt foarte multumita! Are capacitate mare de stocare si viteza ok! Il recomand tuturor!

  Comment by Mirabela Miu | January 26, 2012 | Reply

 3. I like studying and I conceive this website got some really useful stuff on it!

  Comment by http://dream-analysis.org | March 19, 2012 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: