Xenon Observer

Cel mai frumos laptop al momentului, Asus Zenbook

Fără să exagerez, mi se pare cel mai arătos laptop al momentului.  Numai când privești imaginea din stânga îți spune că este un pachet puternic într-un ambalaj slim.
De la cine poate venii o asemenea inovația? Bineînțeles doar de la Asus. Se numește ZENBOOK și vrea a fi un echilibru între perfomanță și ergonomie.

Da, am putea vorbii de performanțele sale ca procesorul i7, bluetooth 4.0, mediu de stocare SSD sau USB 3.0 dar deja voi devenii plictisitor și sunt niște specificații normale pentru un laptop normal dar cam imposibile pentru un laptop de grosimea unui caiet.

După ce Asus ne-a potolit setea de IT cu un laptop-mașină, un laptopdedicat audio și laptop pentru gameri, suntem martori acestui nou produs care este un echilibru dintre cele trei game.

Avem câte ceva din laptopurile nișate pentru diverse tipuri de oameni. Zenbook ne deschide lumea ultrabook-urilor, lumea laptopurilor performate dar cu modificări majore în partea estetică.

Îl consider un laptop pentru diferite tipuri de persoane, nu destinat special pentru un gamer sau un audiofil.

Asus au adus și pe acest nou laptop slim celebrul sistem oferit de Bang&Olufsen pentru o calitate audio deosebită prin sistemul ASUS SonicMaster. Este o dotare esențială care se contopește cu aspectul minimalist alt device-ului.

Zenbook îmi oferă un echilibru înterior în primul rând când doar îl privesc, după cum am precizat. Este un aparat care te va ține în centrul atenției dacă asta cauți și vei impresiona prin look-ul său.

Dacă vrei să fi eco acesta este ultrabook-ul pentru tine. Are un consum redus de energie dacă nu ai dedus deja datorită grosimii și o autonomie mărită care poate doar să te încânte când ai de lucrat pe calculator un proiect important.

Greutatea de aproximativ 1 kg și grosimea sa îi oferă acestui laptop o mobilitate diferită față de un laptop autentic. Diferită în sensul că vei purta grija unui lucru care abia îi simți prezența când este închis dar care te va fascina când vei lucra pe el.

Vă invit să vizionați un clip superb cu aparatul:

Advertisements

December 2, 2011 - Posted by | Tehnology

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: