Xenon Observer

9 tipuri de barbati pe care trebuie sa-i eviti

monica si barbatii Femeie, ia si noteaza!

1. Barbatul care loveste o femeie. Toate femeile merita cel putin o bataie de-a lungul unei relatii, dar nu, in femei nu dam niciodata. Daca dansele calca rau de tot pe bec, le injuram, le injosim, dar nu le aplicam corectii fizice.
2. Barbatul care considera un compromis faptul ca a renuntat la o seara cu baietii ca sa stea cu tine atunci cand nu te simti tocmai ok.
3. Barbatul care nu-si doreste mai mult. Sufletul bun tine de foame cateva luni, dupa care realizezi ca cel de langa tine, care indoaie canapeaua in fata televizorului si nu se zbate ca sa aduca bani in casa, o sa fie trantor pe care trebuie sa-l intretii.
4. Barbatul care crede ca noi suntem rasa superioara.
5. Barbatul care te considera proprietatea lui personala.
6. Barbatul care te place si-asa. Trebuie sa te placa pentru ceea ce vrei sa fii alaturi de el, sa aprecieze ce faci pentru el si cum incerci sa te schimbi pentru binele relatiei. Celui care te place indiferent cum esti ii esti indiferenta.
7. Barbatul care nu stie sa asculte. De multe ori zic si eu ca muierile-s de neinteles, dar macar fac efortul s-o ascult. Cu timpul, realizezi ce-a vrut sa zica, ce isi doreste, cum a gandit-o. Femei, din zece povesti de-ale voastre, cinci is balarii, dar partenerul tau de viata trebuie sa faca efortul sa asculte.
8. Barbatul care nu stie sa comunice. Femeia care reuseste sa faca casa buna cu un mutalau e o eroina. Doar ca s-ar putea sa depuneti prea mult efort.
9. Barbatul care nu e barbat. Chizduţe de astia care se ingrijesc prea mult, o ard manelistic cu margele si cruciulite, se simt neintelesi si neapreciati, cred ca e suficient sa dai din cur zece minute ca sa fii considerat barbat.

Advertisements

December 3, 2011 - Posted by | divertisment

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: