Xenon Observer

Ce este Planeta Nibiru şi daca ea se apropie

Ce este Planeta Nibiru  şi daca ea se  apropie?

Este de asemenea cunoscut sub numele de A Douasprezecea Planeta sau Planeta X,  sunt unele semne de avertizare că organismul rătăcitor  Nibiru se apropie rapid de Pământ – şi ar putea provoca distrugeri la nivel mondial. Trebuie să vă îngrijoreze?

În 1976, regretatul Zecharia Sitchin a trezit o mare parte din controversa cu publicarea cărţii sale, A Douasprezecea Planeta. În  carte ulterior, a prezentat traducerile lui Sitchin  a textelor antice sumeriene, care a spus o poveste incredibila despre originile umanitatii pe planeta Pamant – o poveste mult mai diferita si mai fantastica decat ceea ce am învăţat cu toţii în şcoală.

Textele antice cuneiforme – unele din cele mai vechi scris cunoscut, datând de aproximativ 6.000 de ani – a spus povestea de o rasa de fiinte numite Anunnaki. Anunnaki au venit pe Pamant de pe o planeta din sistemul nostru solar numit Nibiru, în funcţie de sumerieni, prin intermediul Sitchin. Dacă nu aţi auzit de ea, asta pentru ca stiinta oficiala nu recunoaşte Nibiru ca fiind unul dintre planete care se învârte în jurul Soarelui nostru. Cu toate acestea, ea este acolo, susţine Sitchin, iar prezenţa ei are o mare importanţă nu numai pentru trecutul omenirii, dar viitorul nostru, de asemenea.

Orbita Nibiru in jurul Soarelui este foarte eliptica, în funcţie de cărţile lui Sitchin, a lua-o dincolo de orbita lui Pluto, la punctul cel mai îndepărtat sale şi aducerea cat mai aproape de Soare în partea îndepărtată a centura de asteroizi (un inel de asteroizi care este cunoscut să ocupe o bandă de spaţiu între orbitele lui Marte şi Jupiter). Este nevoie ca Nibiru sa treaca 3600 ani pentru a finaliza o călătorie orbitala, si ultima  a fost   cu aproximatie in jurul 160 î.Hr. După cum vă puteţi imagina, efectele gravitationale ale unei planete considerabile se deplasează în apropiere de interiorul sistemului solar, în care se spune ca Nibiru, ar putea face ravagii pe orbitele altor planete, poate perturba centura de asteroizi astfel provocand probleme mari pentru planeta Pamant.

Ei bine, sa ne pregatim de apocalipsa? posibil, deoarece, spun ei, Nibiru este din nou pe poziţie, în acest fel va fi aici în curând.

Un pic de istorie

Povestea despre Anunnaki este spusa  în multe cărţi precum şi a lui Sitchin. Dar povestea este, în esenţă aceasta: Cu 450000 ani în urmă, Alalu, conducătorul detronat de Anunnaki pe Nibiru, a scăpat de pe planeta pe o nava spatiala si a gasit refugiu pe Pamant. El a descoperit că Pământul a avut o multime de aur, care pe Nibiru era necesar pentru a proteja atmosfera scădere. Ei au început să deschida mine de aur pe Pamant, dar au existat si o multime de bătăliile politice între Anunnaki pentru putere.

Apoi, circa 300.000 de ani sau cam asa ceva în urmă, Anunnaki a decis să creeze o rasă de lucrători prin manipularea genetica  de pe planeta. Rezultatul a fost homo sapiens. În cele din urmă, conducerea de pe Pamant a fost predata omului şi supraveghiat de Anunnaki, cel puţin pentru moment. Sitchin a facut legături intre toate acestea – şi multe altele – în poveştile din primele cărţi ale Bibliei şi istoriile altor culturi antice, în special egiptene.

Este o poveste uimitoare, cel mai puţin. Cei mai mulţi istorici, antropologi şi arheologi consideră acestea ca un mit Sumerian, desigur. Dar lucrarea lui Sitchin a creat un cadru inveterat de credincioşi şi a cercetătorilor care iau povestea de la valoarea nominală. Iar unii dintre ei, ale căror idei sunt larg răspândite, datorită obtinerea atenţie pe Internet, susţin că întoarcerea lui Nibiru este  iminenta, cât mai curând undeva între acum şi 2013!

UNDE ESTE Nibiru şi când va ajunge?

Chiar şi astronomii de masă au speculat mult timp  ca poate exista o planeta necunoscuta – o Planeta X – undeva dincolo de orbita lui Pluto, care creaza anomalii si care au fost detectarea în orbitele lui Neptun şi Uranus.  Constatare a fost raportata la 19 iunie 1982 editie a New York Times:

Ceva acolo, dincolo de a ajunge mai departe de sistemul solar este cunoscut ca apartinand lui Uranus şi Neptun. O forţă gravitaţională  perturba cele două planete gigantice, care cauzează nereguli în orbitele lor. Forţa sugerează o prezenţă departata şi nevăzuta, un obiect mare, mult căutata Planet X. Astronomii sunt atât de siguri de existenţa acestei planete pe care deja au numit-o “Planeta X -. Planeta zecea”

Organismul anormal a fost pentru prima  oara observat in 1983 de catre IRAS (satelit infraroşu Astronomic). The Washington Post a raportat: “Un corp ceresc, eventual, la fel de mare ca planeta gigant Jupiter şi, eventual, atat de aproape de Pamant ca ar fi parte a acestui sistem solar a fost gasit in direcţia constelaţiei Orion printr-un telescop care orbiteaza la bordul unui satelit.
Atât de misterioas este obiect incat astronomii nu stiu daca este o planeta, o cometa gigant, care nu au ajuns niciodata suficient de fierbinte pentru a deveni un stea, o galaxie îndepărtată atât de tânăra că este încă în procesul de de formare a stelelor  sau o galaxie atât de învăluită în praf că nicio stea da a ai nu peate patrunde lumina ei pana la noi sa o vedem.
Nibiru, suporterii susţin că IRAS, în fapt, a vazut planeta rătăcitor.
“Un mister se invarte in jurul Soarelui,” un articol postat de MSNBC pe 07 octombrie 1999 a declarat: “Două echipe de cercetători au propus existenţa unei planete nevăzute sau o stea  înconjoară Soarele la o distanţă mai mare de 2000 miliarde mile , mult dincolo de orbitele cele noua planete cunoscute … om de stiinta de la Planetara Open University din Marea Britanie, speculeaza faptul că obiectul ar putea fi o planeta mai mare decat Jupiter. ” Iar în decembrie 2000, a raportat pe SpaceDaily “Un alt candidat pentru Spotted” Planeta X “.”

Un alt articol şi fotografie a apărut în Discovery News: “Large Object Discovered Orbiting Sun.” Acest articol, publicat în iulie 2001, spune: “Descoperirea unei bucati mari roşiatice care orbiteaza  în vecinătatea lui Pluto a reaprins ideea că pot exista mai mult de noua planete din sistemul solar.” Numindu-l KX76 2001. descoperitorii estimeaza ca aceasta este mai mică decât Luna noastră şi ar putea avea o orbită alungită, dar ei nu au dat nici o indicaţie acest fel.
Andy Lloyd nu este la fel de pesimist – sau cel puţin calculele lui sunt diferite. Din moment ce el speculează că Nibiru a fost de fapt Steaua din Bethleem data vazut aproximativ 2.000 de ani în urmă, “problema cu care se confruntă umanitatea este ca Nibiru din nou intră în zona de planetare.
Există chiar speculaţii că Vaticanul urmareste poziţia Niburu.

Care vor fi efectele pe pământ?

Aşa cum sa menţionat anterior, atractia gravitationala a unei planete care intră în interiorul sistemului solar ar avea efecte profunde asupra altor organisme pe orbita, inclusiv Pamantul. De fapt, povestea Anunnaki spune că un aspect anterior al Nibiru a fost responsabil pentru “Potop”, înregistrat în Geneza, în care viaţa aproape toate de pe planeta noastră a fost stins (dar salvat, datorita lui Noe). Mergând chiar mai departe înapoi, unii cercetatori cred ca Nibiru este suspect de faptul că o dată, chiar  sa ciocnit cu Pamantul cu milioane de ani în urmă, crearea de centurilor de asteroizi şi scobituri enorme pe planeta noastră pe care oceanele le umple acum.

Mark Hazelwood si altii spun ca Pamantul este in  unele schimbări masive şi catastrofale cu apropierea lui Nibiru. Inundaţii, cutremure, eruptii vulcanice, o schimbare de poli şi a altor catastrofe naturale va fi atât de severă, spune Hazelwood, că “numai câteva sute de milioane de oameni vor supravieţui.” Un alt site spune ca atractia gravitationala a planetei Nibiru s-ar putea chiar opri rotaţia Pământului timp de trei zile, invocând “trei zile de intuneric”, a prezis în Biblie.

De asemenea, profeţiile lui Edgar Cayce care a prezis că ne-ar suferi în curând schimbările monumentale Pamantul şi o schimbare de poli, chiar dacă el nu le atribuie ceva la fel de specifice ca o planetă care vizitează. Şi, desigur, mult cunoscutul calendar Maya care spune că “sfârşitul lumii”, este în decembrie, 2012.

Astronomi şi alţi oameni de ştiinţă, care ar părea să fie în măsură să cunoască astfel de lucruri nu au făcut   anunţuri cu privire la abordarea oricărui organism sau planeta.Aparent, ei nu au detectat nimic de acest gen. Cei care cred ca Nibiru se apropie, sunt in asteptare, si cred ca multi din oamenii de ştiinţă care spun că nu ştiu totul despre asta,este numai o simpla acoperire a inevitabilului.

Source:

Advertisements

December 3, 2011 - Posted by | 2012

1 Comment »

  1. la asta chiar ca ai lucrat mult.oricum este bine sa cercetam.

    Comment by Iacobuti Elena | December 4, 2011 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: