Xenon Observer

Draga mea Românie.

adio romaniaDraga mea Românie,
Încă din primele rânduri, vreau să-ți spun că, după ce am văzut cum ai votat , nu știu ce să mai cred despre tine. Nu fac parte din grupul celor pesimiști, care se plâng aiurea de tine, dar acum, după votul dat, simt că ai luat-o razna. Simt că nu mai gândești cu capul. Văd că ai început să te complaci în brațele unor bărbați care vor să te aibă doar pentru o noapte. Simt că-ți place să devii o stricată, că nu te mai interesează viitorul tău și al copiilor tăi. Nu vreau să te jignesc, dar văd că riști aproape totul, doar pentru a le face în necaz unor oameni care nu te merită. Ce vină am eu, în tot jocul ăsta al tău?

Indiferent cât de supărat ești pe cei care ți-au tăiat pensia sau salariul de la stat, dacă ajungi să bagi în Parlament personaje ca Becali, Ciorbea, Voiculescu, Stan sau Dragnea, culmea,chiar si pe stirbul DD, îți faci mai mult rău. Ești în situația celui care, supărat pe sărăcia din casă, se apucă de băut și își bate nevasta până când rămâne singur, bolnav cu ficatul și ajunge chiar mai sărac.Îți enumăr mai jos câteva chestii pe care nu le înțeleg nicicum.

1. Cum ai putut tu, Românie, ca între un fost securist (dovedit ca fost colaborator al Securității de către CNSAS și o instanță) și un băiat tânăr, curajos, inimos și cu planuri concrete de viitor, să alegi cel mai mare rău? Ăsta vrei tu să ne reprezinte interesele noastre în Parlament? Ai uitat că, cu doar câteva luni în urmă, fostul securist și-a dat demisia din Senat la mișto, doar ca să facă bășcălie de judecătorii tăi? Acum, Românio, ce faci? Îl trimiți înapoi în Parlament, ca să-i mute din nou dosarul de la Tribunalul București, la Curtea Supremă? Ca să-i mai tergiverseze puțin judecătorii luarea unei decizii într-un dosar în care e acuzat că ți-a furat 60 de milioane de euro? Ce dracu’, Românie, chiar nu mai gândești?
2. Cum ai putut tu, Românie, ca pe un deputat pe care DNA-ul se chinuie de câteva luni să-l aresteze, dar nu poate pentru că prietenii săi din Parlament se opun, să-l trimiți din nou în Camera Deputaților? Adică, să-i dai din nou imunitate. Ce dracu’ ți-a promis ăsta, de l-ai votat cu peste 50%? Chiar ești iresponsabilă?
3. Cum dracu’, Românie, să trimiți în Parlamentul tău o pițipoancă, a cărei principală calitate constă în faptul că e secretara unui baron? Explică-mi tu, că eu nu mai înțeleg nimic. Chiar nu mai ai simțul rațiunii?
4. Cum îmi explici tu mie că ai votat un plagiator dovedit de cele mai luminate minți ale tale? Cum de te-a păcălit în halul ăsta? Sau ai început să gândești numai cu stomacul? Cum să-l alegi p-ăsta, care te-a izolat de restul Europei? Cum să ți-l pui în frunte tocmai pe cel care a încercat să-ți acapareze toate instituțiile? Chiar nu mai ai mândrie în tine?
5. Cum ai putut să pui ștampila pe un cioban coclit? Chiar nu mai ai respect față de tine? Abia aștept să-l enervezi puțin pe ciobanul ăsta, ca să te ia la înjurat, așa cum a făcut cu reporterul acela de la ziarul lui Felix.
6. Cum poți să suporți să te reprezinte unul care e anchetat de DNA pentru o fraudă monstru la referendumul din vară? Păi, tocmai pe el îl trimiți tu în Parlament să-ți facă legi bune pentru popor? Chiar atât de fraieră ești?
7. Cum accepți să ai în primele tale rânduri un somnambul, care e în stare să se facă frate și cu Dracul, doar pentru a trece puntea? Tu chiar nu vezi cui i-ai dat hățurile tale? Ești fericită de direcția în care ești condusă de băieții ăștia?
În încheiere, îți mai spun doar atât: Nu credeam că ești atât de naivă. Altfel, nu-mi explic modul în care gândești și îți alegi viitorul. Am impresia că ești masochistă.

 

 

 
“George Lacatus”

Advertisements

December 11, 2012 - Posted by | blogareala | , , ,

1 Comment »

  1. […] Deşi nu prea le am eu cu politica, următorul articol parcă a fost desprins din gândurile mele: “[…]Indiferent cât de supărat ești pe cei care ți-au tăiat pensia sau salariul de la stat, dacă ajungi să bagi în Parlament personaje ca Becali, Ciorbea, Voiculescu, Stan sau Dragnea, culmea,chiar si pe stirbul DD, îți faci mai mult rău. Ești în situația celui care, supărat pe sărăcia din casă, se apucă de băut și își bate nevasta până când rămâne singur, bolnav cu ficatul și ajunge chiar mai sărac.Îți enumăr mai jos câteva chestii pe care nu le înțeleg nicicum.[…]“ Continuarea o găsiţi AICI! […]

    Pingback by Să schimbăm subiectul! « În grădina mea | December 19, 2012 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: