Xenon Observer

Sănătatea goală-i jumătate de boală…

Dacă stau și mă gândesc la ce am pățit zilele trecute, cam are dreptate zicala din titlu.

De felul meu nu-s bolnăvicios, ”probleme medicale”am numai de la gât în sus, însă acum două săptămâni m-am întors acasă în Atena de la o lucrare în Karditsa unde am petrecut (cârcă frate)12 zile, că de, ce să-i faci?,  cu criza asta din Grecia trebuie să cauți că altfel nu-i chip. Așa că nu mi-am mai luat mașina și m-am dus cu autocarul.

La întoarcere, cu gologanii în buzunar si cu pofta teribilă a soției și copiilor de shoping(văleu mamă că și asta doare) ne-am dus direct la mașină pregătiți de aventură. Fază tare că, patriot cum sunt am cumpărat o Dacie Sandero Stepway nou-nouță si ce să vezi?, bag cheia, contact,…nimic…bateria moartă. No problem zic eu, la experiența mea de România și de ”rugini”câte am avut, e simplu și îi dau drumul la vale, bag a doua, i-au ambreiajul și…beeeeep,  că nu o ia. Deja ajunsesem la baza văii și zic s-o împing înapoi ca să-i mai dau. Am făcut asta de câteva ori și tot nimic. M-a văzut un grec și mi-a dat curent de la el. Să nu credeți că bateria nu avea curent deloc, avea,  dar nu încât sa învârtă electromotorul iar Sandero ăsta al meu nu a vrut să pornească.

Am terminat cu shoping-ul și toate alea dar și eu m-am terminat. A doua zi de dimineață zăceam în pat cu dureri cumplite.

Când ești în astfel de situații realizezi că nimic nu te ajută decât dacă ai informații despre ce-i de făcut și unde trebuie să fugi mai repede să te salvezi. De fapt eu cred că a te informa temeinic pe tema sănătății, spitalelor, doctorilor ar trebui să primeze. Pe net sunt site-uri de gen insă am descoperit portalul ClinicBouquet.ro unde găsești rapid clinica sau spitalul de care ai nevoie, din România sau din Europa după: specialitate, țară, județ/oraș, privat/stat, asigurator (clinici private ce au contract cu CNAS).

ClinicBouquet-ro

Sănătatea goală(de informații)este jumătate de boală cu siguranță. Experiența mea din ziua aceea confirmă asta, n-am știut ce să fac și am sunt la salvare. Culmea e că în săptămâna aceea Grecia a fost in grevă generală( mai tot timpul sunt în grevă)și lucrau urgențele la numai două spitale din toată Atena. Când am ajuns am fost evaluat și pus pe stand-by. Au trecut fără exagerare, cinci ore , vă jur, până m-a văzut un doctor. În tot timpul ăsta trecea câte un doctor pe la mine și mă întreba”te simți mai bine?” lucru care m-a dus la disperare, criză de nervi și le-am răspuns obraznic la un moment dat. Am plecat de acolo mai bolnav decât am venit.

Imediat m-am informat unde să mă duc cu problema mea și am rezolvat-o. De aceea e bine să ții pe aproape, la favorite un site precum ClinicBouquet.ro.Țineți-l ca pe un leac preventiv care vă poate salva la nevoie. Faceți-vă cu ajutorul lor o bază de cunoștiințe pentru că nu de alta, dar nu știi când te lasă…. bateria.

Pe pagina de Facebook a celor de la ClinicBouquet.ro găsiți informații despre un stil de viață sănătos și diferite noutăți din domeniul medical.

Multa SANATATE!!!!!!! dar nu uitați că,  sănătatea goală-i jumătate de boală.

ClinicBouquet.

 

Foto cu mine la spital

August 16, 2013 - Posted by | blogareala, info utile | , ,

1 Comment »

  1. excelent! multam mult de info. dau si mai departe.

    Comment by Cristina Marioglou | August 18, 2013 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: