Xenon Observer

Santajul si intimidarea.Principiile de baza ala fondatorilor si sustinatorilor Diasporei Progresiste.

Instiintarea(amenintarea) primita astazi 18-09-2013 din partea Acsor Uidivo

Conversation started today

10:00am
Acsor Uidivo
A.C.C.S..A.L.P.A. – ROMANIA
Stimate domn
IACOB GEORGE
Cu profund regret va scriem aceste randuri pentru a va putea informa de faptul ca actiunea pe care o intreprindeti prin atacurile dumneavoastra repetate care le faceti de ceva vreme si care continuati sa le faceti la adresa unor institutii ale statului roman si grec, cat si asupra unor persoane si grupuri de persoane, fie ei cetateni Romani sau Greci.
Pin aceasta actiune, va aduce dumneavoastra personal mari prejudicii, faptul ca ati incalcat si continuati sa incalcati si totodata sa ignorati legile Romaniei si Greciei.
Cu respectul cuvenit ne facem datoria de onoare si va informam, cu dorinta sa fiti realist in continuare, cel putin in aceste clipe cand cititi aceste randuri, in situatia de fata a dumneavoastra in care cu regret va putem informa ca ati creato si prin faptul ca nu aveti cunostintele necesare juridice privind reverbul situatiei create, de modul grav si flagrant in care ati procedat, privind atacul la persoane cat si atingerea si stirbirea imaginii unor persoane, grupuri de persoane, institutii ale statului Roman si Grec, de faptele grave care le-ati produs si propagat in aceste zile, fapte care va interzice cu desavarsire incalcare drepturilor omului aparate prin constitutie si legile tarii.
In prezent, va aflati intr-o situatie fara precedent, situatie in care domnia dumneavoastra, este sau poate fi, daca nu ati si fost sesizat organelor competente in vederea luarii masurilor necesare in astfel de situatii de abuz, intoleranta, atac la persoana si la institutiile statului.
Facem un apel domniei voastre, de a trece imediat la renuntarea si incetarea acestor atacuri la grupuri de persoane civile sau juridice, la institutii private si la cele ale statului Roman si Grec.
Din informatiile si sesizarile care au sosit si au fost aduse la cunostinta , cat si de faptul ca domnia voastra ati actionat in afara legii, va rugam sa reflectati serios asupra pozitiei pe care dumneavoastra o aveti in societate si in institutia pe care o faceti cunoscuta prin scrisorile prezentate public.
Prin aceasta pozitie, intelegand ca ati fi, s-au sunteti manipulat de persoane sau grupuri de persoane in a aduce, defaimare si distrugere a imaginii altor persoane sau grupuri de persoane in vederea castigului dumneavoastra fie el material sau financiar, sutatie in care va informam ca sunteti in afara legi.
Tot din informatiile primite in aceste zile, intelegem ca domnia voastra treceti printr-o serie e greutati sociale, familiare si financiare, lucru care ne face sa intelegem si sa tragem concluzii, ca acestea sunt problemele care va determina sa procedati la astfel de actiuni pe care le intreprindeti si a protesta voit sau dirijat, pentru a va cere drepturile personale, dar aceasta situatie nu va da dreptul si nu va peremite in nici un fel a va face singur dreptate prin metodele alese de domnia voastra.
Aveti suficiente metode prin care dreptul la replica sau manifestare publica, pot fi utilizate, iar in cazul dumneavoastra, este de ne tolerat, deoarece metodele care le practicati si pe care incercati in continuare sa va folosti, nu sunt conform cu legile in viguare.
In situatia in care dreptul la replica nu apare sau apare intarziat, este de inteles ca persoanele afectate cat si institutiile statului, va monitoriza pentru a strange probe si a va aduce in fata instantelor de judecata, instante unde poate si este foarte posibil sa raspundeti civil sau penal.
Daca dumneavoastra considerati ca sunteti neindreptatit sau indreptatit pentru a recurge si a proceda in astfel de situatii si considerati in continuare ca aveti cine sa va apere sau sa va sustina in fata instantelor de judecata in care puteti fi actional penal, va rugam sa continuati sau sa incetati astfel de actiuni, vadit fiind cunoscute atingerile grave care le aduceti dumneavoastra viot.
Concluzionand, va aducem la cunostinta prin aceasta intampinare, faptul ca legile Romaniei si Greciei nu va permit sa procedati sau sa intreprindeti astfel de manifestari de atacuri la persoana sau grupuri de persoane, de atacuri directe sau indirecte la institutii ale statului si institutii private, fara ca aceste actiuni si manifestari sa fie fondate sau probate inainte de a fi aplicate si date public.
Avem incredere ca domnia voastra a inteles in ce situatie se afla in prezent, de aceea va atragem atentia sa reflectati mai profund asupra celor prezentate si facute public, a documentelor care au fost tiparite, scrise si create de domnia voastra si facute public.
Conform legilor statului de drept, dorim sa va asiguram de tot sprijinul nostru atat cat ele ne permit, privind dezicerea si revenirea dumneavoastra la normal, si a va cere scuze public fata de persoanele sau grupurile de persoane, si fata de institutiile statului cat si cele private, intelegand prin aceasta ca in clipe greu de depasit, mintea omului poate suferi transformari, care pot fi voite sau ne voite, partial sau total, faptele si actiunile create putand fi puse in balanta psihologic ca fiind unice sau repetate, analizate si judecate in situatia de fata sau situatie extrema.
Colectivul A.C.C.S.A.L.P.A – ROMANIA

Aceasta persoana sau societate nu este numeni altul decat un lacheu al Dnei Manuela Marinescu, fosta presedinte PSD Grecia actual presedinte Asoc.Armonia si MEMBRU FONDATOR Diaspora Progresista.

mafia-diaspora-progresista

Advertisements

September 18, 2013 - Posted by | blogareala

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: