Xenon Observer

O romanca din Atena il vrea pe Kostas Passaris “CALUGAR IN MUNTELE ATHOS”

passaris la muntele athos

passaris vrea la muntele athos

Va mai amintiti de celebrul criminal Kostas Passaris?

VREA SA AJUNGA CALUGAR IN MUNTELE ATHOS

Kostas Passaris, talhar si criminal; a fost condamnat pentru un sir de jafuri armate si acte de violenta a fost arestat in noimbrie 2001 la Bucuresti si se afla in prezent intr-o inchisoare din Romania. A fost candva omul cel mai cautat in Grecia si cel mai notoriu criminal.

Cu mainile patate de sangele cetatenilor si al politistilor ucisi a reusit sa discrediteze si sa „decapiteze” politia greaca evadand din arest si ascunzandu-se dupa ce a comis o multime de crime. Acum este gata sa-si consacre viata lui Dumnezeu nadajduind ca – daca, si cand va fi eliberat din inchisoare – va ajunge calugar pe Muntele Athos.

sfantul detinutilor”, Arhimandritul Gervasios John Raptopoulos.

sfantul detinutilor”, Arhimandritul Gervasios John Raptopoulos.

Intoarcerea catre Dumnezeu se datoreaza  „sfantului detinutilor”, Arhimandritul Gervasios John Raptopoulos care in decursul anilor de la condamnarea lui Passaris, l-a tot vizitat, in sens misionar,  insotit de…… o romanca, jurnalista de la Radio Atena Internaţional 104.4 FM si membra fondatoare si sustinatoare a multor ONG-uri din Atena, VERONICA TODOR.

Aceasta jurnalista, Veronica Todor, este activa de foarte multi ani in “comunitatea” romana din Grecia fiind membra in mai toate asociatiile din Atena, ca de exemplu;

Balcania Contemporana, unde face loby pentru toate actiunile asociatiei

Asoc. culturala Armonia, unde la fel, face promo unor actiuni suspecte

Jurnalista Veronica Todor este realizatoarea unei emisiuni pe un post de radio care se poate auzi numai online si mai scrie din cand in cand pe Asii Romani unde bineinteles face promo la actiunile Balcaniei Contemporane si Asoc.Armonia care, mai recent, s-au afiliat DP-ROSA si lanseaza un nou partid politic in diaspora numit Partidul Diaspora Progresista.

De ceva timp urmarim actiunile acestei jurnaliste si va putem informa ca implicarea si relatia dansei  cu Passaris este bine mascata de “praful in ochi” aruncat de jurnalista prin implicarea ei sociala in “comunitatea romana” insa conform ziarului Libertatea, “grecul este în vizorul serviciilor de informaţii pentru că are o grămadă de bani în cont şi este suspectat că, până să ajungă la Gherla, a făcut tot soiul de afaceri necurate, de dincolo de gratii” .

Din aceeasi sursa aflam ca;“O româncă plecată de mult timp în străinătate. Numele ei esteVeronica Todor şi e de fel din Drobeta-Turnu Severin. Ea este cea care îl vizitează pe grec în puşcărie şi, de fiecare dată când vine, aduce cu sine doi preoţi eleni. Ce îi leagă pe Veronica şi pe Kostas e greu de spus. Cert e că el îi virează frecvent bani mamei acestei femei din contul baban pe care îl deţine”

De pe site-ul PRO TV aflam ca; “Cu ajutorul mamei adoptive, actrita Vassia Trifilli , Veronica si-a terminat facultatea in Romania, apoi a revenit in Grecia. De peste 10 ani este jurnalist. Veronica Todor este vocea romaneasca de la radioul public din Atena.”

Foarte induiosator, aproape ca mi se face…. greata. Daca acest criminal in serie ghidat de salbaticie scapa din inchisoare pentru motivul ca vrea sa se faca “pust(i)nic” la muntele Athos si mai este sustinut de o romanca din diaspora, imi pierd toate sperantele in justitie si moralitate. RUSINE!!!!!!

Urmariti clipul si fiti atenti de la min. 3 unde se face referire la Veronica Todor.

veronica todor si kostas passaris

veronica todor si kostas passaris

Advertisements

November 13, 2013 - Posted by | Grecia | , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: