Xenon Observer

Printul Charles are putea deveni pana la urma, REGE…de ROMANIA, datorita stramosului sau Vlad Tepes.

– ziarele europene din ultima vreme titreaza spusele Printului Charles care zice”ar putea fi uns rege “si ca” in romania ar trebui instaurata monarhia”
– motivatiile Printului de Wales sunt gradul de rudenia cu domnitorul Vlad Tepes si cu Regele Mihai
– Charles si-a dovedit pasiunea pentru Romania unde detine deja o proprietate in localitatea Viscri.

arborele genealogic al printului CharlesEl este deja mostenitorul la tronul Regatului Unit cu cea mai mare perioada de asteptare din istorie iar daca devine vreodata plictisit de atata asteptare pentru a accede la tron, oricare ar fi acela, chiar se crede ca ar fi tentat sa pretinda tronul Romaniei  ca si  Rege Carol al 111.
Ziarele din Europa Centrala a emis speculatii cum ca Printul de Wales ar putea fi uns ca urmatorul rege al Romaniei, daca monarhia este restabilita.

Printul Charles descendentul lui Vlad Tepes

Ultimul domnitor, regele Mihai – care a domnit intre 1927-1930, si din nou 1940-1947 – a fost fortat sa abdice de catre noii lideri comunisti ai tarii, care amenintau sa efectueze executii in masa daca refuza sa abdice.
Romania a continuat sa indure zeci de ani de guvernare comunista cu un lider de partid dictatorial Nicolae Ceausescu, care a condus tara cu o mana de fier din 1965 pana cand a fost executat in urma revolutiei din 1989.
Desigur, este putin probabil ca Regele Mihai va fi vreodata pretendent serios pentru tron mai ales ca acesta a abdicat dar, exRegele este in viata chiar daca este trecut de 90 de ani si are o familie careia ia predat prerogativele regale.Dupa reintroducerea firavei democratii in Romania au aparut insa si foarte multe cereri si actiuni de restaurare a monarhiei.
In contextul acesta Printul Charles dezvaluie in mai multe interviuri acordate jurnalelor prestigioase din Europa ca “este legat istoric de domnitorul roman Vlad Tepes” si nu rateaza nici-o ocazie de a reaminti presei acest lucru astfel, asocierea numelui domnitorului cu recentele actiuni de restabilire a monarhiei in romania si prezenta fizica a Printului in romania ne face sa credem ca numele Printului de Wales va fi propus pentru o viitoare incoranare in romania.

printul charles impreuna cu elena udrea

Ziarele au inceput sa sublinieze miza Printului Charles de a accede la scaunul de domnie prin stramosul lui Vlad Tepes dar si a Reginei Elisabeta a II care este si ea de asemenea verisoara de rangul 3 cu Regele detronat Mihai al carui strabunica a fost Regina Victoria.regele mihai
Sustinerea zvonului vine si din partea guvernului din romania care prin doamna Elena Udrea in calitate de ministru al turismului a fost la Londra si sa intalnit cu Charles la Clarence House.
Reuniunea nu a fost facuta public si declaratiile au fost facute ulterior acesteia in termeni fermecatori la adresa gazdei si Elena Udrea a transmis romanilor “sa fie impreuna si pentru Printul Charles” si le-a recomandat acestora “sa aprecieze tara in care traiesc”.

Ziarele au mers chiar mai departe incat sa speculeze ca Charles ar putea renunta la tronul britanic in favoarea fiului sau,Printul Wiliam, pentru a deveni in schimb, urmatorul rege al Romaniei.
Charles este incredibil de pasionat de romania. Intradevar, el iubeste zona din jurul Muntilor Carpati din Transilvania, unde a cumparat o proprietate.Intr-un interviu a declarat ca “genealogia arata ca sunt descendent al lui Vlad Tepes asa ca, am o bucata de tara ce mi se cuvine”
Charles a cumparat in secret proprietatea cu ajutorul Fundatiei Mihai Eminescu, o organizatie caritabila romaneasca cu sediul in UK care lucreaza pentru pastrarea si salvarea satelor istorice din Romania de la distrungere.
El a cumparat in localitatea VISCRI, o casa cu trei dormitoare si o ferma pentru care a platit 18 000 £.
Viscri se afla intr-o vale pitoreasca in inima Transilvaniei, la nord-vest de Brasov, populat de cetateni de orgine romana si romma(tigani).

Charles a vizitat satul de mai multe ori inainte de a cumpara si a fost cucerit de simplitatea vietii locale.
Casa este inchiriata turistilor in perioada cat printul nu se afla in resedinta.
Toate aceste fapte aduc un plus de imagine romaniei care  este atacata de catre presa britanica referitor la zvonul unei invazii a romanilor in UK care a creat o adevarata isterie in societatea britanica. Ar trebuii ca cei de scriu si vorbesc urat la adresa Romaniei sa ia exemplul Printului Charles.

God Bless The Monarchy!

 

casa printului charles din romania

casa printului charles din romania

Advertisements

January 12, 2014 - Posted by | UK | , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: